De rol van deze componenten in koude opslagbouw

September 27, 2017

Laatste bedrijfsnieuws over De rol van deze componenten in koude opslagbouw

Wanneer het over koude opslag komt, kennen wij allen, in ons dagelijks leven op het gebied van voedsel, brengt het ons niet alleen het gemak van het leven, maar ook meer gezondheid en veiligheid. Zoals we allen weten, zal om het even welk apparaat heel wat groot en stukken, en perfecte combinatie deze componenten moeten gebruiken om het gehele apparatenwerk behoorlijk te maken. Veronderstel het belang van deze delen aan koude opslag. Vandaag, zal Xiao Bian u bijeenbrengen om te weten welke delen u in koude opslag en hun rol in de koude opslag moet gebruiken.

 

Compressor: het doet dienst als compressor om het koelmiddel in de koelmiddelenkring te drijven. De compressor haalt het koelmiddel uit de lage drukstreek en perst het aan de hoge drukstreek na samen het koelen. De hitte wordt overgebracht naar de lucht door heatsink, en het koelmiddel wordt veranderd van gas aan vloeistof, en de druk wordt verhoogd.

 

Condensator: het is één van het belangrijkste materiaal van de hitteuitwisseling in het systeem van de koude opslagkoeling. De functie is het koelmiddel op hoge temperatuur te koelen en te condenseren dat door de koude opslagcompressor wordt geassembleerd, en het te koelen en te condenseren in hoge drukvloeistof.

 

Evaporator: is weg de ijskasthitte, maken het vloeibare koelmiddel in de lage druk de lage temperatuurverdamping, de diepvriezer aan door hitte absorbeert en in gasachtig koelmiddel verdampt, wordt het koelmiddelengas gezogen in de compressor na compressie, en in de condensatorhitte dan gelost. Fundamenteel, is het principe van de evaporator hetzelfde als dat van de condensator. Het verschil is dat de eerstgenoemde hitte in het reservoir absorbeert, terwijl de laatstgenoemden de buitenkant verwarmen.

 

Opslagtank: de opslagtank van de opslagfreon om ervoor te zorgen dat het koelmiddel altijd verzadigd is.

 

Solenoïdeklep: eerst, om compressoronderbreking te verhinderen, is de hoge drukdelen van koelmiddelenvloeistof in de evaporator, om het compressor volgende begin te vermijden, de lage druk te hoog, om compressor vloeibare hamer te verhinderen. De koude opslagtemperatuur bereikt de vastgestelde de controleactie van de waardetemperatuur, geactiveerde solenoïdeklep, bereikt de lage druk de vastgestelde waarde wanneer de compressor neer ophoudt, wanneer de stijging van de ijskasttemperatuur aan de vastgestelde waarde, de thermostaat, de solenoïdeklep, het begin van de lage drukcompressor om toe te nemen de vastgestelde waarde van de compressor begint.

 

Hoog en laag voltagebeschermer: verhinder hoogspanning, hoge druk, lage beschermingscompressor.

 

Temperatuurcontrolemechanisme: het equivalent aan de koude opslag, de hersenen controleert de koude opslag, koeling die, die en en, en en van de ventilator openen ophouden ophouden ontdooien openen.

 

Droge filters: onzuiverheden en vochtigheid in het filtratiesysteem.

 

De beschermer van de oliedruk: zorg ervoor de compressor genoeg smeerolie heeft.

 

Uitbreidingsklep: riep ook de gaspedaalklep, kan het tot het systeem hoge en lage druk maken die een reusachtige druk vormen, de afzet die van de de uitbreidingsklep van het hoge drukkoelmiddel vloeibare zich snel door verdamping uitbreiden, de hitte van de de buismuur van de hitteuitwisseling absorberen.

 

Olieseparator: zijn functie is de smeerolie van de hoge drukstoom te scheiden die door de koelingscompressor wordt gelost de brandkast en de efficiënte exploitatie van het apparaat te verzekeren. De oliedeeltjes in hoge drukstoom kunnen onder de actie van ernst volgens het principe worden gescheiden om oliestroom te verminderen en de richting van luchtstroom te veranderen. De algemene luchtstroomsnelheid onder 1m/s, kan in stoom meer dan 0.2mm in diameter van gescheiden oliedeeltjes worden bevat. De algemeen gebruikte olieseparators wassen, centrifuge, vullen en filtreren vier soorten.

 

De de controleklep van de evaporatordruk moet de evaporatordruk (en verdampingstemperatuur) onder de gespecificeerde waarde verhinderen. Soms wordt het gebruikt om de evaporator aan de kracht aan te passen om de verandering in lading aan te passen.

 

Ventilatorgouverneur: deze gouverneur van de reeksventilator wordt hoofdzakelijk gebruikt in de openluchtluchtkoelingscondensator van het koelingsmateriaal, of de snelheidscontrole van de koude luchtventilator die in de koude opslag wordt gebruikt.

 

laatste bedrijfsnieuws over De rol van deze componenten in koude opslagbouw  0

 

De Energietechnologieco. van Shandongourfuture, Ltd.
Tel. +86-531-5560-3058. M./WhatsApp +86-186-7889-7804
www.refrigerationcompressorunit.com
Skype: bluemic986, Wechat: qq398332595
„Onze toekomst, koelingstoekomst!“