Huawei nodigde Arts Zhang Wen'Hong uit veilig introduceren hoe te van Coronavirus (covid-19) te blijven

April 15, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Huawei nodigde Arts Zhang Wen'Hong uit veilig introduceren hoe te van Coronavirus (covid-19) te blijven

Op de avond van 8 April, nodigde Huawei Professor Zhang Wenhong aan het Instituut uit om de globale anti epidemische vragen van werknemers overzee en hun families te beantwoorden, die 2 uren duurden. De atmosfeer was ontspannen en prettig. Verscheidene adviezen van Professor Zhang werden samengevat voor slechts verwijzing
1. Temperatuur: verwacht niet dat nieuwe coronavirus met de verhoging van temperatuur zal verdwijnen. Nieuwe coronavirus kan bij 50 ℃ worden buiten werking gesteld. Behalve in het equatoriale gebied, kan het niet aan de milieuvoorwaarden voldoen.
2. Vaccin: verwacht niet het vaccin om op de markt in een korte periode te gaan. Momenteel, zijn het snelste vaccinonderzoek en de ontwikkeling tussen China en de Verenigde Staten. Onder hen, werken China en Frankrijk in vaccinexperimenten samen, zoals het experiment op apen (primaten). Het zal minstens anderhalf jaar voor het vaccin om op de markt vergen te gaan.
3. Tijd: Professor Zhang: „als de globale epidemie in 1-2 maanden kan beëindigen, te hoeven ik niet aan Huawei komen de anti epidemische vragen beantwoorden. Men voorspelt dat de globale epidemie 1-2 jaar zal duren, en het werkingsgebied van Oost-Azië en Zuidoost-Azië is fundamenteel onder controle, met inbegrip van Japan, Singapore, enz. Voor vrij oud in de toekomst, kunnen wij zijn in het stadium van normalisatie waar het medische systeem zeer gevoelig is en iedereen is niet in zeven haasten. “
4. Land: momenteel, zijn de landen dat Professor Zhang het meest ongerust gemaakt is over India, Zuid-Amerika en Afrika, hoofdzakelijk wegens hun vrij achterwaartse medische voorwaarden en slechte dieet en voeding.
5. Preventie: 1) wanneer het wassen van handen, moet het belangrijkste ding handen crazily wassen; 2) houd omhoog genoeg slaap, niet blijf laat; 3) communiceer met mensen, zelfs als dragend maskers, nog houd een veilige afstand, herinner me niet bijeenkomen om te spreken.
6. Symptomen: 1) de koorts en de hoest zijn volledig geen ernstige manifestaties van de nieuwe kroon. Als u in een tekort aan medische hulpmiddelen in buitenland bent, kunt u eerst isoleren en terugkrijgen om dwarsbesmetting te vermijden wanneer u naar het ziekenhuis gaat; 2) nochtans, moet u extra aandacht aan de volgende situaties besteden: als u zich vindt beklimmend treden, zijn er duidelijke tekens van astma en zwakheid van het parterre aan de derde verdieping, of er zijn duidelijke tekens van astma en de borststrakheid wanneer u 200m op de grondtekens loopt zou tijdig zonder achteloosheid moeten worden gecontroleerd.
7. Dieet: eerst en vooral, voor nieuwe coronavirus, is er geen specifieke geneeskunde om de ziekte momenteel te elimineren. De meeste mensen (vooral jongeren) kunnen door voedingsbehandeling terugkrijgen, moet de sleutel genoeg proteïne eten. Professor Zhang's dagelijkse dieeteisen ten aanzien van patiënten met milde ziekte: minstens twee eieren, twee koppen van melk, één maaltijd met vissen en één maaltijd met rundvlees een dag. (Professor Zhang denkt dat het eiwitgehalte van havermoutpap en rijst verre van genoeg is. Eet minder gezouten groenten.)
8. Geval (Shanghai): momenteel, volgens de statistieken van alle gevallen in Shanghai, zijn de kinderen met besmetting mild, kan 80% van de patiënten zelf door dieet en Westelijke geneeskunde helen; 20% van de patiënten moet me op zuurstoftherapie baseren, en kan zelf binnen twee weken helen; 3% slechts - 5% van de strenge patiënten moeten worden opgenomen.
9. Na behandeling: 1) na behandeling, fundamenteel zal geen nawerking worden verlaten, zal geen longbindweefselvermeerdering gelijkend op SARS verschijnen; 2) na behandeling, zal de patiënt niet anderen kunnen opnieuw besmetten; 3) na behandeling, is de antilichamenimmuniteit, momenteel, niet nauwkeurig, kan het niet absoluut bovengenoemd zijn dat er geen probleem na antilichaam zal zijn.
10. Bureau: 1) volgens de statistieken van gevallen in Shanghai, zijn er niet genoeg of het rechtstreekse bewijs dat nieuwe coronavirus door centrale airconditioning wordt overgebracht, en alle gevallen in Shanghai kunnen terug naar de specifieke transmissieweg worden gevonden; 2) statistisch, is de aërosoltransmissie niet de belangrijkste transmissieweg, en de plaats met het grootste risico in het bureaumilieu is de lift; 3) het bureaumilieu heeft in orde vensters, geen vensters of maskers.
11. Masker: 1) Als het een normale het levenssituatie is, is het niet noodzakelijk om het masker in strikte overeenstemming met 4 uren te veranderen. Professor Zhang stijgt thuis ook het masker op en draagt het in een zonnige plaats. Er is geen groot probleem, bekijk enkel zorgvuldig de voorzijde en de rug; 2) besteed tegelijkertijd aandacht aan één ding, stijg niet het masker met mensen nabijgelegen, vooral op het vliegtuig op, om het masker met Rijst van de mensen de volgende deur herinneren zich tegelijkertijd niet op te stijgen.
12. Gezondheid: 1) tijdens de epidemie, me werk niet over, en de moeheid zal leiden tot de daling van immuniteit; 2) niet te dun ben, zo betekent het dat de voeding niet evenwichtig is, en u zou een redelijk dieet, vooral eiwitopname moeten eten; 3) niet ben te vet, te vet, en hebben een grote invloed in strenge gevallen; 4) de zorg over het eten van teveel, die tot zwaarlijvigheid leidt, wordt zodat het geadviseerd om oefening te versterken, vooral wanneer er weinig vroege stootborden die voor een paar overlappingen lopen is een goede oefening zijn; 5) blijf niet thuis lange tijd. Momenteel, is het veilig om, vooral in een park met weinig mensen in openlucht te gaan. U kunt een veilige afstand meer lopen en houden.
Samenvattend, neem in meer proteïne, was handen vaak, versterk oefening en houd een goede stemming op weekdagen! Van: HW UU, te wijzen gelieve tegelijkertijd op de bron. Dank u.