• Koude Opslag het Condenseren het Hoge rendement van de de Compressoreenheid van de Eenhedenkoeling
  • Koude Opslag het Condenseren het Hoge rendement van de de Compressoreenheid van de Eenhedenkoeling
Koude Opslag het Condenseren het Hoge rendement van de de Compressoreenheid van de Eenhedenkoeling

Koude Opslag het Condenseren het Hoge rendement van de de Compressoreenheid van de Eenhedenkoeling

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: OURFUTURE
Certificering: CE,ISO9001,CCC
Modelnummer: OTB 1.0-10L

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: 18000-28000usd/set
Verpakking Details: Triplexcase+ Plastic film
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 60 reeksen/maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

spanning: 380V-3P-50Hz Koelmiddel: R22, R404a
Volumen: 1.0-10L Systeemtype: pomp
Hoog licht:

de eenheid van de koelingscondensator

,

danfoss condenserende eenheid

Productomschrijving

Koude Opslag het Condenseren het Hoge rendement van de de Compressoreenheid van de Eenhedenkoeling

 

Koude Opslag het Condenseren het Hoge rendement van de de Compressoreenheid van de Eenhedenkoeling

 

Hoog rendementenergie - vattype van het besparingsfluor het pompsysteem is een koelingssysteem gebruikt pompprincipe, die door vloeibaar formaatkoelmiddel in evaporator lopen te leveren. Throttled de vloeistof van het lage temperatuurkoelmiddel, gaat ten eerste een lage druk het cirkelen vat in dat bepaalde vloeibare bergruimte en gasliquid scheidingsruimte heeft, dan een fluorpomp gebruikt die het lage temperatuur vloeibare koelmiddel pompen dat meerdere keren groter volume dan verdampingsbedrag, in de evaporatoren in elke koude ruimte heeft. Het grootste deel van de vloeistof in de evaporator absorbeert hitte en geworden gas, keert de rest van de vloeistof naar het vat van de lage drukomloop terug door terugkeerpijp samen met gas, na gas-liquid scheiding, zal het gas door compressor, de vloeistof verlaten samen met onlangs toegevoegde vloeistof die een volume gelijkwaardig aan koelmiddelenbedrag heeft, wordt gepompt terug naar evaporator om het recycling te voltooien worden weggehaald.

 

Koude Opslag het Condenseren het Hoge rendement van de de Compressoreenheid van de Eenhedenkoeling 0

.
● Het verzekert het long enough afstand vloeibare voeden. Door het het pompen principe te gebruiken, kan het het weerstandsverlies in het systeem overwinnen, om voeden het over lange afstand te waarborgen.
Het systeem is eenvoudig maar betrouwbaar is het geschikt voor gecentraliseerde controle en de automatisering, de exploitatievoorwaarde van de compressor kan worden verbeterd. Fluorpomp het voeden het systeem kan zijn functie zonder aanpassing vaak handhaven zolang het vat vrij stabiel niveau van vloeistof heeft en de hittelading van de ruimte geen grote schommeling heeft, zal dit de automatisering van de koeling gemakkelijker maken.
● Het hete fluor ontdooien is gemakkelijk te werken. In het fluorpomp het voeden systeem, wanneer het ontdooien, leidt het direct de linkervloeistof in de evaporator in lage druk het cirkelen vat, na gebeëindigd ontdooien, aanzet de pomp toen de evaporator het vloeibare voeden zal worden gedragen. Het keert de koude kamertemperatuur sneller, zeer gemakkelijk terug te werken.
Het bovengenoemde ontdooien gebruikt de het condenseren hittebron van andere koude ruimte aangezien zijn hittebron, het meer economisch en energie - besparing is (bewaart 80% die meer met het elektrische ontdooien wordt vergeleken)
● Het horizontale systeem van de vatpomp is een combinatie van grote koelingseenheid die door ons wordt ontwikkeld de industrie aan behoefte te voldoen. Dit systeem verenigt het horizontale lage druk het cirkelen vat en de fluorpomp op hetzelfde staalkader, samen met proces het door buizen leiden, kleppen en gecontroleerde componenten, voltooit het vat-pomp geïntegreerde koelingssysteem. Het heeft het auto voeden, vloeibare niveauvertoning, het auto alarmerende systeem van het fluorvat en dubbele bescherming met inbegrip van vloeibaar niveau over gevuld alarm en over verwarmde controle, enz.

 

Model Volume (L) Overzichtsgrootte (mm)
Otb-1,0 1.0 712 2700 2174
Otb-2,5 2.5 1016 3100 3248
Otb-3,5 3.5 1220 3300 3404
Otb-5,0 5.0 1420 3500 3516
Otb-8,0 8.0 1620 4128 4280
Otb-10,0 10.0

1724 4237 4528

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Koude Opslag het Condenseren het Hoge rendement van de de Compressoreenheid van de Eenhedenkoeling kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.