De Energietechnologieco. van Shandongourfuture, Ltd.

         Een het systeemfabrikant van de koude opslagkoeling!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Projectgevallen
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit De Eenheid van de schroefcompressor voor verkoop
Van goede kwaliteit De Eenheid van de schroefcompressor voor verkoop
Klantenoverzichten
Ongelooflijk geïmponeerd met deze bemanning. Zij maakten mijn beweging gemakkelijk en naadloos. Zeer verantwoordelijk, vriendschappelijk, betrouwbaar.

—— De Klant van Mexico

De uitstekende dienst!!! Deze kerels zijn ongelooflijk.

—— Internationale klant

Het team was ontzagwekkend! Zij waren vriendschappelijk, efficiënt, en concentreerden zich bij het krijgen van de baan gedaan tijdig.

—— De klant van Oezbekistan

Dit bedrijf was groot om te werken met. Gemakkelijk te communiceren Grote prijzen UITERST snelle verhuizers Zeer vriendschappelijk, nuttig ook

—— De klant van Papoea-Nieuw-Guinea

Ik ben online Chatten Nu

Shandong Ourfuture Energy Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shandong Ourfuture Energy Technology Co., Ltd. Shandong Ourfuture Energy Technology Co., Ltd. Shandong Ourfuture Energy Technology Co., Ltd. Shandong Ourfuture Energy Technology Co., Ltd. Shandong Ourfuture Energy Technology Co., Ltd. Shandong Ourfuture Energy Technology Co., Ltd.
De workshop van het compressorrek De lopende band van het compressorrek De componentenpakhuis van het compressorrek De vergaderzaal van de Ourfuturekoeling PLC van het compressorrek aanpassing Warmtewisselaarproductielijn

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Ourfuture
Aantal werknemers : 120~150
Jaarlijkse omzet : 15000000-20000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 20% - 30%
Main products: compressor units, condensing unit
Compressor brand: Bitzer, Carlyle, Danfoss, Copeland, Bock, Hanbell, Fusheng

De zaken waren begonnen terug in het jaar van 2004 met de naam van de Koelingsmateriaal van Jinan BingSiYuan. Het is contractantzaken die het ontwerp, installatie en na behoud van koude opslag en compressoreenheden van de binnenlandse markt van China behandelen.

 

Na 8 jaar van ontwikkeling, bleken de zaken zeer goed en hebben een zeer goede bedrijfsreputatie in de industrie. De eigenaar M. Changsheng Shao thoght het is tijd om zich aan productie uit te breiden. In het jaar van 2012, registreerde M. Shao een fabriek in naam van Co. van het de Koelingsmateriaal van Jinan Ourfuture, Ltd. Het is een fabriek die compressorrekken voor koude opslag, snel bevroren koude ruimte, koeltunnel, enz. produceren. 

 

Met jaren van zaken accumulatie, Ourfuture-Koeling die heel wat van projecten, van fruit koude opslag met inbegrip van appel koude ruimte, perzik koude ruimte, oranje koude ruimte, aan vleesdiepvriezer wordt gediend, de ruimte van de vleesverwerking, doen wij -60 gr.C. ook koude ruimte voor tonijnvissen. 

 

Om goede stabiele kwaliteit te verstrekken, buiten het gebruiken van beroemde merkcomponenten met inbegrip van Bitzer, Danfoss, Emerson, bandcompressor, Danfoss-kleppen, enz. hebben wij ons eigen ontwerp en geprogrammeerd monitor en controlesysteem. Het kan elk detail van de koude opslag controleren zodat het systeem dat wij aan u hebben verstrekt veilig en gemakkelijk is te controleren.

 

Wij zijn voordien uitgevoerd door handelsmaatschappijen vaak, maar als ontwikkelde zaken, hebben wij ons de uitvoerrecht in het jaar van 2015 geregistreerd en onze eigen de uitvoerzaken begonnen. Wij heten ook OEM, ODM projecten aan de wereld welkom, laten onze uitstekende kwaliteitsproducten meer mensen in de wereld dienen.

 

 

Contactgegevens
Shandong Ourfuture Energy Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Mike

Tel.: 86-531-86550406

Fax: 86-531-86550408

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)